20 april 2021

Ontwikkeling Telt Festival

Ben jij een professional of vrijwilliger die zich inzet op het gebied van leven lang ontwikkelen en/of laaggeletterdheid? Op 20, 21 en 22 april 2021 vindt het Ontwikkeling Telt Festival plaats. Meld je nu aan en neem deel aan het inspirerende programma.

Het driedaags online festival wordt georganiseerd door de Rijksoverheid en de SER en is een vervolg op de eerdere congressen van Tel mee met Taal en Leven Lang Ontwikkelen. Tijdens dit festival gaan we met elkaar in gesprek over hoe we ervoor kunnen zorgen dat iedere volwassene in Nederland zich een leven lang kan ontwikkelen en zelfstandig mee kan blijven doen in onze maatschappij.

Stel je eigen programma samen

Het festival vindt dagelijks plaats van 11.00 tot 16.00 uur. Van je drie dagen volledig onderdompelen tot kiezen voor een bepaald onderdeel of twee speciale workshops: alles kan. Struin voorafgaand aan het festival door het programma en stel je eigen favorietenlijstje samen. Alle geregistreerde deelnemers kunnen ook na het festival de programmaonderdelen online bekijken.

Aanmelden

Registreer je nu via de website van het Ontwikkeling Telt Festival. Deelname is gratis.

Deel dit artikel