Nieuws - 17 juni 2020

Modules PTvT op leerplatform oZone

Bent u al bekend met het gratis leerplaform oZone? Hier staan kant-en-klare leermodules over het ontwikkelen van (technisch) vakmanschap. Want in deze onzekere tijd is het éxtra belangrijk dat zoveel mogelijk vakmensen zich kunnen blijven ontwikkelen.

Sinds juni zijn op oZone enkele leermodules gepubliceerd die zijn ontwikkeld door PTvT. Deze modules helpen u om jongeren te informeren en enthousiasmeren voor een loopbaan in de technologie. De verschillende modules, te vinden onder de noemer Jongeren en technologie, helpen u inzicht te krijgen in wat jongeren belangrijk vinden in hun leven en hun loopbaan. Op die manier kunt u uw activiteiten nog beter laten aansluiten op de drijfveren van jongeren.

Ook geven de modules ondernemers en bedrijven praktische adviezen en tips hoe je jongeren kunt betrekken bij het bedrijf, gebaseerd op de vele jaren ervaring met bijvoorbeeld Jet-Net & TechNet en ‘Gastlessen zo Geregeld’. Daarnaast vinden bedrijven op oZone modules over samenwerken met beroepsonderwijs met een module Sterk Techniek Onderwijs (STO) en over het Katapult Netwerk. Tenslotte volgen er binnenkort praktische korte modules over innovaties in leven lang ontwikkelen.

Enkele duizenden mensen hebben zich al op oZone ingeschreven. Ook interesse? Ga naar www.ozone.nl maak een (gratis) account aan en zoek op de modules: Jongeren en Technologie, Werelden van technologie, Onderwijs en keuzes maken en Technologie in taal en beeld.

Deel dit artikel