23 november 2021

Katapultdag 2021

Direct aanmelden

Op dinsdag 23 november 2021 keert de jaarlijkse Katapultdag weer live terug!

Thema dit jaar: ‘What the Vak’?
Wie en wat is de innovatieve Vakmens van de Toekomst en wat is ervoor nodig om die op te leiden? Vakmensen zijn hard nodig voor de huidige en toekomstige arbeidsmarkt. Ze zijn essentieel om de snelle (technologische) ontwikkelingen bij te houden, om andere mensen aan te trekken en te behouden en om beter samen te werken binnen en buiten de organisatie. Nieuw vakmanschap creëren lukt door studenten, docenten en bedrijven dicht bij elkaar te zetten waardoor ze sneller en relevanter van elkaar leren. Onderwijs en bedrijfsleven zijn gelijkwaardige partners en beide profiteren ze van het zoeken naar oplossingen voor problemen uit de praktijk: ervaring delen is kennis vermenigvuldigen.

Programma
Binnen bestaande samenwerkingsverbanden en binnen scholen, bedrijven en overheden is de weg naar succes allang gevonden waar jij van kunt profiteren. Tijdens deze inspirerende middag komen er sprekende voorbeelden aan bod, kun je in uiteenlopende sessies kennis op doen en delen, kun je weer ouderwets met elkaar netwerken en laten 5 initiatieven tijdens de uitreiking van de Pro-motor Award zien wat de kracht is van pps door de innovatieve oplossingen die zij bedacht hebben voor door de coronacrisis ontstane maatschappelijke problemen.

Meedoen?
Levert jouw pps innovatieve vakmensen die toekomstbestendig zijn op en wil je dit op deze dag delen? Neem dan via dit formulier contact met ons op en dan bekijken we samen of dit een plek op de Katapultdag kan krijgen.

Hou deze pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de Katapultdag.

Mocht het helaas toch niet mogelijk zijn om vanwege eventuele aangescherpte COVID-19 maatregelen fysiek bijeen te komen, dan zal de Katapultdag verplaatst worden naar het voorjaar 2022.

Deel dit artikel