Nieuws - 12 juni 2020

Jaarverslag 2019

2019 was het eerste formele jaar waarin alle activiteiten van TechniekTalent.nu en Platform Bèta Techniek onder de vlag van Platform Talent voor Technologie van start zijn gegaan. Met deze krachtenbundeling zetten we ons de komende jaren in om meer jongeren in het onderwijs hun talenten voor technologie en ict te laten ontdekken door het opdoen van positieve ervaringen hiermee. In het online jaarverslag geven wij u een impressie van onze activiteiten in 2019.

 

2019 stond in het teken van het vormgeven van ons nieuwe portfolio in een nieuw jaar- en activiteitenplan. Het samensmelten van medewerkers binnen nieuwe teams en de transitie van producten en diensten voor het funderend onderwijs naar het label Jet-Net & TechNet. Op veel verschillende fronten is er in 2019 hard gewerkt aan het neerzetten van de organisatie. Tegelijkertijd zijn de activiteiten richting scholen en bedrijven vanuit onze labels en programma’s onverminderd voortgezet.

De toekomst is gezien de huidige situatie met het coronavirus onvoorspelbaar. Een economische recessie wordt verwacht. Dit heeft verstrekkende gevolgen voor technische bedrijven en de arbeidsmarkt. Goed opgeleid personeel blijft de sleutel tot een succesvolle onderneming. Tegelijkertijd ontstaat er een digitale revolutie in het onderwijs die kansen biedt om nieuwe onderwijs- en scholingsconcepten verder te brengen.

Kennis hierover delen is des te meer nodig. Innovatiekracht zal nog harder nodig zijn om Nederland weer te kunnen laten groeien. De investeringen, opgebouwde infrastructuur en de toegevoegde waarde voor scholen en bedrijven mogen we niet stil laten vallen. We blijven investeren in een toekomst vol talenten voor technologie!

Via deze link kunt u het online jaarverslag lezen.

Deel dit artikel