Nieuws - 7 september 2021

iMaintain Techport: Netwerkevent over Smart Transition

De tweede editie van iMaintain Techport vindt plaats op donderdag 7 oktober van 14.30 uur tot 18.00 uur bij Tata Steel in Velsen, en is ook online te volgen. Dit event is onderdeel van de Techport Technologieweek.

De industrie is volop in transitie: het moet schoner, slimmer en sneller. Sprekers en tafelgasten geven hun visie op een slimme productie en onderhoud voor de toekomst industrie.

De eerste podiumgasten zijn bekend:

• Marinus Tabak (RWE)
• Mark Haarman (Mainnovation)
• Mark Denys (Tata Steel/Techport)
• Olof van der Gaag (NVDE).

Smart vakkrachten, techneuten en talenten
Ook gaat het tijdens iMaintain Techport over de slimme mensen die nodig zijn voor deze transitie. Hoe ziet het werk van de onderhoudsmonteur er over tien jaar uit? Ontstaan er nieuwe functies? En zijn er straks wel genoeg mensen voor de transitie? Via deze link kunt u zich aanmelden voor dit netwerkevent.

Techniek Held 2021
Tijdens het evenement wordt de Techniek Held 2021 gekozen. Welke technicus kan op een aanstekelijke manier over het vak praten en anderen inspireren en enthousiasmeren? Ken je zo iemand, laat het iMaintain Techport weten! Nomineer je collega door een korte motivatie te sturen naar: redactie@industrielinqs.nl

Partner Techport Technologieweek
Platform Talent voor Technologie is samen met onder andere Katapult, Jet-Net & TechNet, Smart Industry en Sterk Techniek Onderwijs partner van de Techport Technologieweek.

Deel dit artikel