15 april 2021

Girls’ Day

Tijdens Girls’ Day openen door heel Nederland bèta-, technische, IT-bedrijven én technische of IT-afdelingen van bedrijven hun deuren voor meisjes van 10 tot 15 jaar. De meisjes kunnen deelnemen aan interessante activiteiten, maken kennis met vrouwelijke medewerkers en leren meer over bèta/technische werkzaamheden. Kortom Girls’ Day laat meisjes de onontdekte wereld van bèta, techniek en IT van dichtbij beleven!

Meedoen is makkelijk
Doet u dit jaar (weer) mee? Bedrijven kunnen zich tot 18 maart aanmelden via het aanmeldformulier om door VHTO gekoppeld te worden aan een basisschool of middelbare school. Hier geldt: hoe eerder aangemeld, hoe meer kans dat VHTO een geschikte school vindt. Het is ook mogelijk om als bedrijf zelf een school te regelen. Dit kan een bedrijf aangeven in het formulier. VHTO zorgt dan dat het bedrijf op de deelnemerslijst komt en voorbereidingsmateriaal krijgt, en de school een uitnodiging voor de kick-off ontvangt.

Goede voorbereiding, het halve werk
Girls’ Day zal dit jaar op 15 april vanaf 11 uur in de vorm van online bedrijfsbezoeken, per videoverbinding, plaatsvinden. Dat kan in de vorm van een speeddate met een vrouwelijk rolmodel of een online kijkje achter de schermen van uw bedrijf. Om u hierbij te ondersteunen heeft VHTO een uitgebreide toolkit samengesteld.

Kijk voor meer informatie op de website van VHTO.

 

Deel dit artikel