31 mei 2021

Dutch Technology Week

Wat: een week vol met inspirerende en innovatieve activiteiten
Wanneer:
31 mei – 5 juni 2021
Locatie: door heel Nederland

De 9e editie van de Dutch Technology Week (DTW) van 8 tot en met 13 juni 2020 is geannuleerd vanwege de landelijke maatregelen rond het coronavirus.

In 2021 zal een nieuwe editie van de Dutch Technology Week (DTW) georganiseerd worden van 31 mei tot en met 5 juni. Tijdens deze week worden in heel Nederland wonderlijke en innovatieve technologieverhalen verteld.

De hightech industrie is een belangrijke sector voor de Nederlandse economie. De sector draagt bij aan het ontwikkelen van oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken en levert echt topprestaties. En daar zijn we ontzettend trots op! Om dit trotse gevoel te delen werken bedrijven, overheden en kennisinstellingen samen aan een week vol met technologische verrassingen. Iedereen kan tijdens de DTW zien, voelen en ervaren hoe kansrijk en uitdagend het is om mee te werken aan uitvindingen die de wereld veranderen.

De week bestaat uit een gevarieerd programma met ruim 50 events. Tentoonstellingen, presentaties, experimenten, seminars, lezingen en workshops, meet ’n greets en plekken waar u een kijkje in de toekomst krijgt: de week zit vol met inspirerende en innovatieve activiteiten. Voor iedereen wat wils.

Meer informatie lezen en aanmelden kan hier.

Deel dit artikel