Nieuws - 16 maart 2020

Annulering bijeenkomsten en evenementen in verband met coronavirus

In navolging van de landelijke maatregelen in de aanpak van het coronavirus worden bijeenkomsten en vergaderingen binnen onze organisatie tot en met 1 juni geannuleerd. We proberen zoveel mogelijk om hiervoor online oplossingen in te zetten.

De evenementen en activiteiten van ons label Jet-Net & TechNet waaronder ook Vakkanjers zijn tot nader order uitgesteld. Dit geldt op dit moment in ieder geval voor alle evenementen in maart, april en mei. De komende tijd zullen we de mogelijkheden onderzoeken voor het inhalen van deze evenementen en eventueel alternatieve oplossingen bedenken mochten ze helemaal niet meer door kunnen gaan.

Voor het project Gastlessen, zó Geregeld betekent dit dat we helaas genoodzaakt zijn alle gastlessen en bedrijfsbezoeken die gepland staan voor de komende tijd te annuleren. Bij de annuleringen plannen we een nieuwe datum over circa twee maanden in. We vragen de deelnemers om contact met elkaar te houden en te zijner tijd weer een nieuwe afspraak met elkaar te plannen

Ook alle fysieke Katapult evenementen zijn tot en met 1 juni geannuleerd. Wij proberen de komende weken zoveel mogelijk tools en kennis ter beschikking te stellen voor publiek-private samenwerkingen om mee aan de slag te gaan.

Uiteraard zijn onze collega’s telefonisch of per e-mail bereikbaar voor vragen en/of hulp.

Voor actuele ontwikkelingen omtrent onze evenementen houden wij u op de hoogte via deze website en onze sociale-mediakanalen. 

Deel dit artikel